Üzleti headshot fotózási rekordot döntöttünk
top of page

Üzleti headshot fotózási rekordot döntöttünk

Frissítve: márc. 28.

Most először jártunk a Női Vállalkozók Napján, de az biztos, hogy nem utoljára! Elképesztően inspiráló élmény volt látni, hogy mennyi kreativitással és energiával bírtak a résztvevők. Én magam nagyon szeretem és támogatom az ehhez hasonló konferenciákat, mert a folyamatos tanulásban hiszek. Azt vallom, hogy a fejlődésbe fektetett kemény munka és tanulás mindig meghozza a gyümölcsét. 


Sokat gondolkoztunk azon, hogy milyen játékkal színesítsük a fotózással kapcsolatos edukációnkat a standunknál. Végül egy nagy dobókockás játékot találtunk ki, amelynek a Szerencsedobás nevet adtuk. A résztvevőknek nem kellett mást tenniük, mint dobni. A dobás nagysága határozta meg a nyeremény értékét.


Mutatjuk sorban, hogy miket nyerhettek a játékosok:

  1. LinkedIn profilképelemzést

  2. Yurkov styling videókurzus

  3. Üzleti smink fotózás mellé

  4. 2 db retusált fotó

  5. Helyszíni instant headshot fotózás 

  6. Helyszíni instant headshot fotózás


Női Vállalkozók Napja 2024 TB Studio by Tóth Balázs stand


Természetesen szinte mindenki az 5-6-ot szerette volna dobni, ezért is dupláztuk meg a helyszíni üzleti portréfotózás lehetőségét. De jó volt látni, hogy a többi nyereménynek is nagyon örültek és hasznosnak találták. A nap folyamán szinte mindig tele volt a standunk érdeklődőkkel, amiket a számok is alátámasztanak: 10 óra alatt 283 fő játszott velünk, akikből 127-et a helyszínen le is fotóztunk. Részünkről abszolút rekord született, hiszen egy nap alatt még soha nem lőttünk 127 üzleti portrét. 


Az irdatlan tempó ellenére a játék során tudtunk beszélgetni a résztvevőkkel arról, hogy kinek milyen vállalkozása esetleg cége van és hogy abba a profilba milyen fotók illenek. Az volt a z elsődleges célunk hogy, felhívjuk a figyelmet a képek jelentőségére. 



Az online térben mindössze 1 mp alatt kialakul az első benyomás rólunk. Nagyon nem mindegy, hogy milyen fotót látnak meg először rólad, amikor rád keresnek. Ha van egy gondosan felépített márkád, amibe rengeteg időt és pénzt fektettél, akkor nem szabad, hogy a képeken múljon, amiknek téged és a szakmai kvalitásodat kellene tükrözniük. 


A konferencia olyan neves előadói, mint Dr. Zolnay Judit, Bíró Nóra, Dr. Németh Zoltán, Weiser István, Kovács Orsolya tudják, hogy mennyit számít egy professzionális business fotó. Megtiszteltetés, hogy ezeket a kiváló szakembereket az ügyfeleink és partnereink között tudhatjuk. 


Bíró Nóra portréfotó, készítette Tóth Balázs headshot specialista


,,Érdemes pár évente új fotókat készíttetni, de nálatok ez mindig felér egy önbizalom növeléssel is, ezért szívesen jövök. A prémium ügyfélélmény itt abszolút megvan, mert azt érzi az ember, hogy az ügyfél van a központban, így könnyebben feloldódunk. Nagyon tetszik, hogy a te fotóidon a pozitív oldalamat látom, ami más fotósoknál viszont nincs meg.” - Bíró Nóra testbeszédszakértő és értékesítési tréner gondolatai, amikor nálunk járt.


,,Én egy pillanatra újra megszerettem önmagamat. Az ember számára egy ilyen helyzet nem természetes és ez egy óriási dolog, hogy azzal a képességgel, amivel te az ügyfelekhez hozzáállsz, az ember egyből otthonosan érzi magát. Egy olyan kommunikációs és bizalmi hidat alakítottál ki közöttünk, amivel olyan arcaimat látom, amit szeretek és ez egy óriási dolog!” - Dr. Zolnay Judit stratégiai és vezetési tanácsadó, executive business coach véleménye a közös munkánkról.


Dr. Zolnay Judit üzleti fotózása a TB Studioban


A csapatunk, ahogyan a stúdiós fotózásoknál, úgy a Női Vállalkozók napján is szinte egyemberként dolgozott azért, hogy aki vette a fáradtságot és eljött a stanudnkhoz, ne távozzon üres kézzel. Én és senior fotós társam, Halasi Richárd egész nap a kamera mögött álltunk, így készülhetett el 127 üzleti headshot egy nap alatt. Szinte földöntúli élmény volt, de megcsináltuk. Az elégedett arcok és őszinte örömök pedig minden fáradtságos percet megértek.

BLOG

bottom of page