top of page

TÓTH BALÁZS PORTRÉFOTÓZÁS ÁRAK

Tóth Balázs portréfotós.jpg
HSCassociate-label.png
HSC logo 2023.png

TÓTH BALÁZS

A világ legjobb headshot fotósának tartott Peter Hurley 2015-ben társfotósának választotta Balázst, azaz személyesen ajánlja maga helyett. Nem kell tehát New Yorkig repülnöd Hurley stúdiójába, és 2.000 dollárt, azaz kb. 720.000 Ft-ot fizetned ahhoz, hogy világszínvonalú fotóid lehessenek.

BALÁZSRÓL MONDTÁK

Budea Ildikó 142_web.jpg
google logo.png
five stars.png

Mindig lenyűgöz a profizmus. Balázs igazi profi. Korábban ritkán, szinte soha nem készült rólam olyan fotó, amely megmutatja azt az arcomat, amilyennek gondolom magam. Bátran ajánlom őt mindazoknak, akik szintén önmagukat szeretnék másokkal láttatni.

Budea Ildikó

szállodapiaci tanácsadó

Szpisják Tibor 163_web.jpg
google logo.png
five stars.png

Balázsék egy nagyon profi csapat, ahogy megláttam az első pár képet, már tudtam, hogy jól választottam! Az egész fotózás nagyon gördülékenyen ment, mindenre előkészültek és egy percig sem éreztem kényelmetlenül magam. Köszi a szuper képeket!

Szpisják Tibor

CEO - HP Enterprise

five stars.png
Konrád Szilvia 087_web.jpg

Balázs nem csak egy nagyon profi fotós, de a fotózás is fantasztikus élmény volt! Ha legközelebb szükségem lesz üzleti fotókra, csakis Hozzá megyek! Köszönöm az élményt és a lenyűgöző végeredményt! Minden tökéletes volt! Szívből ajánlom!

Konrád Szilvia

vállalatfejlesztő tanácsadó

google logo.png
Molnar Daniel 153_blue_web.jpg
google logo.png
five stars.png

Abszolút profi hozzáállás, de ugyanakkor könnyed, laza környezet. Tényleg kihozzák az adott helyzetből a legjobbat. Az elkészült képekről sugárzik a profizmus.

Molnár Dániel

Director - Deloitte

BALÁZS PORTRÉFOTÓZÁSI ÁRAI

Bedöck Róbert 015 PS_web.jpg

HEADSHOT FOTÓZÁS

Fotózási díj (90 perc)

119.000 Ft

Retusálási + jogdíj

12.000 Ft/kép

Profi smink hölgyeknek

15.000 Ft

Tőcsik_Franciksa_portré_216PS_fb.jpg

PORTRÉ FOTÓZÁS

Fotózási díj (120 perc)

199.000 Ft

Retusálási + jogdíj

12.000 Ft/kép

Profi smink hölgyeknek

20.000 Ft

A fotózási díj tartalmazza:

 • feltüntetett tiszta fotózási időt (általában rövidebb idő alatt végzünk)

 • a készült képek helyben történő közös kiválogatását

 • javaslatot Balázstól a célodhoz legjobb fotók kiválasztására

 • online válogatás galéria hozzáférést (letölteni viszont nem tudod majd a képeket)

 • styling tanácsadást: a hozott darabokból a legjobb szettek összeállítása

 • előzetes 30 perces telefonos konzultáció lehetősége Balázzsal

 • előzetes szöveges és videós jótanács csomag arról, hogy mivel készülj a fotózásra

 • nyers képek megőrzését 6 hónapig, így később is tudsz rendelni

A retusálási díj tartalmazza:

 • a kiválasztott képek digitális utómunkáját

 • kép átadását nagyméretű és webre optimalizált formában is

 • saját célra történő felhasználási jogdíjat

A nyers képeket szerzői jogvédelmi és minőségbiztosítási okokból nem áll módunkban átadni. A feltüntetett árak nettó árak. A szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY!

Hozd el a párod vagy az ismerőseid a fotózásra és kaptok egy kedvezményesebb árat és egy ajándék közös fotót! Nagyon jó közös móka lesz, meglátjátok!

Üzend meg, hogy hányan jönnétek, mi pedig küldünk egy egyedi ajánlatot!

HEADSHOT VAGY PORTRÉ FOTÓZÁS?

HEADSHOT

A headshot fotózás során az összes képet mellkastól felfelé vágva készítjük. Ez a kivágás tökéletes önéletrajhoz, LinkedInre, vagy céges weboldalra.

A fotózás közben arra koncentrálunk, hogy a legjobb arckifejezésedet hozzuk elő belőled. Ez 100%-ban a mi dolgunk, ebben vagyunk a legjobbak. Közösen kikísérletezzük a legelőnyösebb szögeidet és a hozzád legjobban illő tekinteteket. Közben gyakran változtatunk a háttér színén, és szeretünk változatos ruhaszetteket kipróbálni. A headshotokhoz egy nagyon speciális LED lámpás világítási technikát alkalmazunk, amely a legjobb fényben tüntet fel téged.

Bedöck Róbert 085 white_web.jpg
Bedöck Róbert 126 PS_web.jpg
Bedöck Róbert 079 PS_web.jpg
Bedöck Róbert 005 white_web.jpg
Bedöck Róbert 209 PS_web.jpg

PORTRÉ

A portré fotózások során szeretünk kissé kreatívabbak lenni és még több változatot belevinni neked. A headshot fotók mellett ilyenkor készítünk fél- és egészalakos képeket is: pl. széken ülős, falnak dőlős, asztalra könyökölős stb. Ezeket a fotókat jól tudod használni média megjelenésekhez, magazin cikkek mellé, könyvborítón, rollupon és még sorolhatnánk.

A fények variálásával a természetes hatású lágy képektől az egészen kontrasztos vagány képekig mindenfélét tudunk készíteni, az általad elérni kívánt célnak megfelelően. A fotózás végén egy sokkal szélesebb skálájú portfólióval leszel gazdagabb, amley a marketing és személyes márka céljaidat maximálisan lefedi.

Törőcsik_Franciska_074TBcrop.jpg
Tőcsik_Franciksa_portré_149.jpg
Törőcsik Franciska 254PS.jpg
Tőcsik_Franciksa_portré_323PS.jpg
Tőcsik_Franciksa_portré_108PS.jpg
headshot vs portré

EGYEDI AJÁNLAT

Van valami különleges kérésed?

Szeretnél helyszíni kiszállást kérni? Vagy kültéri képeket akarsz?

Többen jönnétek egyszerre és szeretnétek kedvezményt?

 

Örömmel segítünk neked! Üzend meg, hogy mit szeretnél és összerakunk neked egy egyedi ajánlatot!

 

fotózás részletek

FOTÓZÁS RÉSZLETEI

tóth balázs portréfotózás.jpg

HELYSZÍN

A portréfotózásainkat a budapesti stúdiónkban tartjuk. A stúdió címe: 1085 Budapest, József körút 65.

A felszerelésünk teljesen mobil, így külső helyszínen is tudunk fotózást vállalni. Külső helyszíni fotózás esetén kérj személyre szabott árajánlatot!

A FOTÓZÁS FOLYAMATA

A csomagoknál feltüntetett fotózási idő azt a nettó időt jelenti, amit a kamerám előtt fogsz tölteni. Természetesen nem kötelező kihasználni a teljes időtartamot, a legtöbb esetben sokkal hamarabb végezni szoktunk. A fotózási idő alatt tetszőleges alkalommal öltözhetsz át, nincs erre vonatkozó megkötésünk. Mint ahogy azt sem szabjuk meg, hogy hányféle beállítás fog készülni az egyes csomagokban. Értelem szerűen minél nagyobb csomagot választasz, annál több időnk van kikísérletezni a különböző összeállításokat. Szeretek kipróbálni többféle tónusú hátteret, legalább 3-4 váltást mindenképp fogunk csinálni. Emellett az arckifejezésekkel is szeretek játszani, így számíthatsz arra, hogy lesz több verziód, amiből majd ki tudod választani a célodnak leginkább megfelelőt.

Közvetlenül egy számítógépre fotózom, ami azt jelenti, hogy azonnal vissza tudjuk nézni a képeket egy nagy 27 colos monitoron. A fotózási folyamat része, hogy időközönként megállunk és sorozatonként együtt átnézzük a készült képeket, és aztán folytatjuk tovább. A visszanézés során rögtön előválogatjuk is a képeket, így csak a legjobbakkal dolgozunk tovább. A fotózás végére elég jó rálátásod lesz arra, hogyan fognak kinézni a végső képek.

A fotózás után pár órával a kiválogatott nyers képeket logózva feltöltjük a weboldalunkra egy nem publikus galériába. Ebből a galériából tudod majd kiválasztani azokat a fotókat, amiket szeretnéd, hogy retusáljunk neked. Ezt a galériát másnak is meg tudod majd mutatni, viszont letölteni nem tudod innen a képeket.

RETUSÁLÁS ÉS A KÉPEK ÁTADÁSA

Miután kiválasztottad, hogy mely képeket szeretnéd retusáltatni velünk, elkezdjük házon belül feldolgozni őket. Elég sok munkánk van szerencsére, ezért a retusálási folyamat általában 10 munkanapot vesz igénybe. Az utómunka során a fő célunk, hogy minél természetesebb hatású maradjon a kép. Ehhez magas szintű, ún. high-end retusálási technikákat használunk, ezért is tart ennyi ideig. Ha ennél rövidebb határidőre van szükséged a kész képekre, akkor kérlek jelezd felénk előre, és találunk rá megoldást!

A kész képeket digitális formában adjuk (jpeg) át egy fájlküldő rendszeren, a Wetransferen keresztül. A végső képeket elkészítjük nagy felbontásban, amiből nagyméretben lehet nyomtatni, illetve webre optimalizált kisebb méretben is. Arra is van lehetőség, hogy 16 bites tiff formában is elküldjük a képeket, ha igényed van rá (1 kép: 200 MB!).

Nyers képeket semmilyen formában nem áll módunkban átadni. Fontosnak találjuk, hogy minden munka, ami a mi kezünk alól jön ki, az a létező legjobb minőségű legyen, ez ugyanis a védjegyünk. A raw fájlokat megőrizzük fél évig, így később is van lehetőséged rendelni belőlük.

GARANTÁLT SIKER

Addig nem nyugszunk, amíg olyan képeket nem készítünk, amin önmagadnak is tetszel. A több, mint 4100 ügyfelünknél már mind elértük ezt, nálad is sikerülni fog, meglátod! :)

RUHÁZAT

Kérjük, hogy a fotózásra a saját ruháidból hozz el párat. Minél többet hozol, annál könnyebb dolgunk van összeállítanunk a számodra legjobb ruhaszetteket. Az a fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban, és a képeken is makulátlan legyen az összhatás. Nézd meg a portfoliónkban, hogy másokról milyen ruhákban készültek képek, hátha van neked is hasonlód.

SMINK

A hölgyek számára biztosítunk a stúdióban profi sminkest. Csakis a legkiválóbb hazai sminkesekkel dolgozunk, akik tudják, hogy milyen egy letisztult üzleti smink, és hogy mi néz ki jól a fényekben. Általában egy natúr kinézettel kezdünk, és a nagyobb csomagok esetén van időnk ráerősíteni itt-ott a sminkre.

Férfiak számára nincs szükség sminkesre. A kisebb bőrhibákat utómunkával javítjuk.

FRIZURA

Arra kérünk, hogy olyan frizurával gyere a fotózásra, mint amit a hétköznapok során is hordasz. Érdemes lehet a fotózás előtt pár nappal egyeztetned a fodrászodhoz is időpontot.

A hölgyek részére a sminkes tud segíteni a haj minimális formázásában, illetve én is segítek eligazítani a tincseket a kamerám előtt.

 

FÉRFIAK ARCSZŐRZETE

Ha borostát hordasz, de szeretnél sima arcú képeket is, akkor van lehetőséged arra, hogy megborotválkozz a stúdióban.

FIZETÉS MENETE

Az oldalon található árak nettó árak. A szolgáltatás magánszemélyek részére alanyi ÁFA mentes. A fotózásról a számlát a fotózás napján állítjuk ki, és emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek:

         1. Készpénzzel a fotózás napján

2. Bankkártyával a fotózás napján

3. Átutalással

A retusált képeket kizárólag a teljes összeg beérkezése után küldjük ki a részedre emailben.

FELHASZNÁLÁSI JOGDÍJ

A fotók szerzői joga a fotóst illeti meg, ezt átruházni nem lehet. A retusált képek tartalmazzák a képek saját célra történő felhasználási jogdíját. Ez azt jelenti, hogy a saját magad és a saját vállalkozásod népszerűsítése érdekében korlátlanul használhatod a képeket. Egyéb esetben kérlek kérj egyedi ajánlatot a felhasználó jogi személy, felhasználási cél és hely megadásával.

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • How many times can I change clothes during the photo shoot?
  We have no such restrictions. We calculated the photo shoot times in such a way that there would be plenty of time even for multiple disguises. The more clothing sets you bring with you, the more variations we can make for you!
 • Do I get all the raw images too?
  No, we will only give you the ones selected for retouching from the photos taken at your photo shoot. It is important to us that the photos we receive are only of the best quality, but for this we need to retouch them.
 • When will I receive the finished retouched images?
  After selecting the photos, your photos will be ready within 10 working days. If you need the retouched photos sooner, you can request ASAP retouching for an additional fee.
 • How long do you keep the raw images?
  We store raw images on our servers for at least 6 months. So if you want to order more pictures a few months after the photoshoot, you can do so. We keep the retouched photos indefinitely, so you can request them from us again at any time.
 • Can I pay by bank card?
  Yes, we have a bank card terminal in our studio. We accept Visa, MasterCard, American Express, Maestro, and you can also pay via Apple Pay or Google Pay.

IDŐPONT FOGLALÁS BALÁZS FOTÓZÁSÁRA 

Foglalj magadnak online!
Nézz körül Balázs naptárában az elérhető fotózási időpontokért.

Kérd kollégánk segítségét!
Ha rövid határidőre van szükséged a fotókra, akkor is tudunk segíteni.

időpont foglalás
bottom of page