HALASI RICHÁRD FOTÓZÁS ÁRAK

Halasi Richárd portréfotós.jpg

HALASI RICHÁRD

Richi egyike Balázs legjobb tanítványainak. 2019 óta dolgozik együtt Balázzsal, és kitartó munkájának köszönhetően Balázs megválasztotta saját társfotósának.

Richi szintén a József körúti stúdiónkban dolgozik, és Balázstól megszokott stílusú headshot képeket készít.

HALASI RICHÁRD MUNKÁI

VÉLEMÉNYEK RICHI MUNKÁJÁRÓL

Csépke Levente 150_web.jpg
google logo.png
five stars.png

Richitől minden egyes apró részletre kiterjedő figyelmet kapsz, ha kell 3x igazítja meg rajtad a ruhát.

Rendkívül oldott és barátságos hangulatban telt az egész fotózás.

Ebben a stúdióban megkapod azt az élményt, ami sok helyen nem.

Csépke Levente

2021. jan.

Kis Alexandra 040_web.jpg
google logo.png
five stars.png

Nagyon jó élmény volt Richivel a fotózás! Minden nehézségen, mint smink, ruhaválasztás, frizura, átlendített a profi csapat. Már nem is értem miért gondolkodtam annyit rajta… Mindenkinek ajánlom, hogy tervezgetés helyett csak vágjon bele :) Imádom a képeket!

Kis Alexandra

2020. szept.

five stars.png
Kovács Róbert 138_web.jpg

Richárddal élmény volt a munka. Az elejétől rengeteg tanácsot kaptam tőle, megteremtette a fotózáshoz szükséges hangulatot, és a képek válogatásában is nagyon sokat segített. Köszönöm!

Kovács Róbert

2020. nov.

google logo.png
Vincze Noémi Emília 119_web.jpg
google logo.png
five stars.png

Richi a találkozástól kezdve nagyon közvetlen és kedves, figyelmes, jó humorú, irtó profi és még a végső fénykép kiválasztásában is segített. A végeredmény pedig önmagáért beszél. Mindenképpen csak ajánlani tudom őket azok számára, akik az üzleti online megjelenésük i-jére fel akarják tenni a pontot.

Vincze Noémi

2020. feb.

RICHI PORTRÉFOTÓZÁSI ÁRAI
Figyelem! 2022.10.10-től új áraink lesznek!

üzleti portré.jpg

HEADSHOT FOTÓZÁS

Fotózási díj (60 perc)

49.000 Ft

Retusálási díj

9.000 Ft/kép

Profi smink hölgyeknek

12.000 Ft

férfi portré fotó ár.jpg

PORTRÉ FOTÓZÁS

Fotózási díj (120 perc)

69.000 Ft

Retusálási díj

9.000 Ft/kép

Profi smink hölgyeknek

15.000 Ft

A fotózási díj tartalmazza:

  • feltüntetett tiszta fotózási időt (általában rövidebb idő alatt végzünk)

  • a készült képek helyben történő közös kiválogatását

  • online válogatás galéria hozzáférést (nem tudod letölteni a képeket)

  • előzetes szöveges és videós jótanács csomag arról, hogy mivel készülj a fotózásra

  • 30 perces előzetes telefonos konzultáció lehetősége Richivel

  • nyers képek megőrzését 6 hónapig

A feltüntetett árak nettó árak. A szolgáltatás alanyi ÁFA mentes.

 

FOTÓZÁS RÉSZLETEI

BIZTONSÁGOS FOTÓZÁS A KORONAVÍRUS IDEJÉN

A fertőzésveszély elkerülése érdekében a stúdiót rendszeresen fertőtlenítjük, valamint a csapatunk maszkban dolgozik. Továbi részleteket itt olvashatsz erről.

HELYSZÍN

A portréfotózásainkat a budapesti stúdiónkban tartjuk. A stúdió címe: 1085 Budapest, József körút 65.

A felszerelésünk teljesen mobil, így külső helyszínen is tudunk fotózást vállalni. Külső helyszíni fotózás esetén kérj személyre szabott árajánlatot!

A FOTÓZÁS FOLYAMATA

A csomagoknál feltüntetett fotózási idő azt a nettó időt jelenti, amit a kamerám előtt fogsz tölteni. Természetesen nem kötelező kihasználni a teljes időtartamot, a legtöbb esetben sokkal hamarabb végezni szoktunk. A fotózási idő alatt tetszőleges alkalommal öltözhetsz át, nincs erre vonatkozó megkötésünk. Mint ahogy azt sem szabjuk meg, hogy hányféle beállítás fog készülni az egyes csomagokban. Értelem szerűen minél nagyobb csomagot választasz, annál több időnk van kikísérletezni a különböző összeállításokat. Szeretek kipróbálni többféle tónusú hátteret, legalább 1 váltás a legkisebb csomagba is belefér. Emellett az arckifejezésekkel is szeretek játszani, így számíthatsz arra, hogy lesz több verziód, amiből majd ki tudod választani a célodnak leginkább megfelelőt.

Közvetlenül egy számítógépre fotózom, ami azt jelenti, hogy azonnal vissza tudjuk nézni a képeket egy nagy 27 colos monitoron. A fotózási folyamat része, hogy időközönként megállunk és sorozatonként együtt átnézzük a készült képeket, és aztán folytatjuk tovább. A visszanézés során rögtön előválogatjuk is a képeket, így csak a legjobbakkal dolgozunk tovább. A fotózás végére elég jó rálátásod lesz arra, hogyan fognak kinézni a végső képek.

A fotózás után pár órával a kiválogatott nyers képeket logózva feltöltjük a weboldalunkra egy nem publikus galériába. Ebből a galériából tudod majd kiválasztani azokat a fotókat, amiket szeretnéd, hogy retusáljunk neked. Ezt a galériát másnak is meg tudod majd mutatni, viszont letölteni nem tudod innen a képeket.

RETUSÁLÁS ÉS A KÉPEK ÁTADÁSA

Miután kiválasztottad, hogy mely képeket szeretnéd retusáltatni velünk, elkezdjük házon belül feldolgozni őket. Elég sok munkánk van szerencsére, ezért a retusálási folyamat általában 8 munkanapot vesz igénybe. Az utómunka során a fő célunk, hogy minél természetesebb hatású maradjon a kép. Ehhez magas szintű, ún. high-end retusálási technikákat használunk, ezért is tart ennyi ideig. Ha ennél rövidebb határidőre van szükséged a kész képekre, akkor kérlek jelezd felénk előre, és találunk rá megoldást!

A kész képeket digitális formában adjuk (jpeg) át egy fájlküldő rendszeren, a Wetransferen keresztül. A végső képeket elkészítjük nagy felbontásban, amiből nagyméretben lehet nyomtatni, illetve webre optimalizált kisebb méretben is. Arra is van lehetőség, hogy 16 bites tiff formában is elküldjük a képeket, ha igényed van rá (1 kép: 200 MB!).

Nyers képeket semmilyen formában nem áll módunkban átadni. Fontosnak találjuk, hogy minden munka, ami a mi kezünk alól jön ki, az a létező legjobb minőségű legyen, ez ugyanis a védjegyünk. A raw fájlokat megőrizzük fél évig, így később is van lehetőséged rendelni belőlük.

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Minden fotózásunkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ennek részleteit itt találod.

RUHÁZAT

Kérjük, hogy a fotózásra a saját ruháidból hozz el párat. Minél többet hozol, annál könnyebb dolgunk van összeállítanunk a számodra legjobb ruhaszetteket. Az a fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban, és a képeken is makulátlan legyen az összhatás. Nézd meg a portfoliónkban, hogy másokról milyen ruhákban készültek képek, hátha van neked is hasonlód.

SMINK

A hölgyek számára biztosítunk a stúdióban profi sminkest. Csakis a legkiválóbb hazai sminkesekkel dolgozunk, akik tudják, hogy milyen egy letisztult üzleti smink, és hogy mi néz ki jól a fényekben.

Férfiak számára nincs szükség sminkesre. A kisebb bőrhibákat utómunkával javítjuk.

FRIZURA

Arra kérünk, hogy olyan frizurával gyere a fotózásra, mint amit a hétköznapok során is hordasz. Érdemes lehet a fotózás előtt pár nappal egyeztetned a fodrászodhoz is időpontot.

A hölgyek részére a sminkes tud segíteni a haj minimális formázásában, illetve én is segítek eligazítani a tincseket a kamerám előtt.

 

FIZETÉS MENETE

Az oldalon található árak nettó árak. A szolgáltatás magánszemélyek részére alanyi ÁFA mentes. A fotózásról a számlát a fotózás napján állítjuk ki, és emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek:

         1. Készpénzzel a fotózás napján

2. Bankkártyával a fotózás napján

3. Átutalással erre a bankszámlaszámra: 11773023-00108768-00000000 (Tóth Balázs e.v., OTP Bank).

A retusált képeket kizárólag a teljes összeg beérkezése után küldjük ki a részedre emailben.

FELHASZNÁLÁSI JOGDÍJ

A fotók szerzői joga a fotóst illeti meg, ezt átruházni nem lehet. A retusált képek tartalmazzák a képek saját célra történő felhasználási jogdíját. Ez azt jelenti, hogy a saját magad és a saját vállalkozásod népszerűsítése érdekében korlátlanul használhatod a képeket. Egyéb esetben kérlek kérj egyedi ajánlatot a felhasználó jogi személy, felhasználási cél és hely megadásával.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

Foglalj fotózást magadnak a naptárunkban 2022.10.10-ig, és biztosítjuk Neked a régi árainkat!
(Maga az időpont lehet későbbi is, csak a foglalást add le 2022.10.10-ig)

Nem találod a neked megfelelő időpontot?
SOS-ben lenne szükséged képekre?

HÍVJ MINKET VAGY ÍRJ EMAILT
 IDŐPONTÉRT!