top of page
Halasi Richárd portréfotós.jpg

HALASI RICHÁRD
STÚDIÓ PORTRÉ FOTÓI

Legyenek önazonos portréfotóid!

Az egész alakos fotók kihívása és egyben szépsége is a legkifejezőbb pózok megtalálása. Legyen szó álló vagy ülő helyzetről a legfontosabb, hogy azt az üzenetet tükrözze, amit te képviselsz, ebben lesz segítségedre Richárd. Együtt megalkotjátok azt a kreatív koncepciót, amellyel a leghatékonyabban tudod majd építeni a márkádat. Sőt a portréfotózásokon még headshotok is készülnek rólad, így egy olyan széles portfóliód lesz a végére, amit aztán rengeteg felületen használhatsz, ezzel is színesítve a kommunikációdat.

Te is szeretnél ilyen portréfotókat?

 
 

Foglalj időpontot Halasi Richárdhoz portréfotózásra, hogy vele és csapatával közösen elkészítsétek életed legjobb üzleti és kreatív portréfotóit!

Miért pont a portréfotózást válaszd?

Először is a portréfotózás alatt Halasi Richárd nemcsak portrékat, hanem headshotokat is készít rólad, így kapásból két remekül felhasználható fotótípusod is lesz. A portréfotók számtalan lehetőséget rejtenek magukban, hiszen lehet ülve, állva, asztalnál, fotelen vagy ha kicsit kreatívabbak az igények, akkor a munkádhoz jellemző eszközöddel is fotózni. Ahogyan a headshotnál, úgy a portrénál is az önazonosság az, amit mindenekelőtt szem előtt tartunk.

bottom of page