top of page

PORTRÉ FOTÓZÁS ÁRAK

MIELŐTT IDŐPONTOT KERESNÉL, JÓ HA TUDOD EZT A 3 DOLGOT

1. Ez nem egy szokványos fotózás

A Tóth Balázs Fotóstúdió csapatával azon dolgozunk, hogy egyedülálló fotózási élményben lehessen részed. Rengeteg jótanáccsal látunk el a megjelenésedet illetően a fotózást megelőzően és közben is. Nemzetközileg elismert, világszínvonalú képeket készítünk, amiknek nincs párja itthon. Mindeközben sokat nevetünk és jól érezzük magunkat!

Portré fotózás árak.jpg
portréfotózás budapest tóth balázs.

2. Addig nem nyugszunk, amíg maximálisan elégedett nem leszel a képeiddel

A velünk való fotózás után garantáltan olyan portréfotókat kapsz magadról, amelyen önmagadnak is tetszeni fogsz. Segítünk megtalálni az előnyös oldalad, és előcsalogatjuk belőled a felszabadult, őszinte arckifejezéseket. Megmutatjuk neked, hogy igenis te is lehetsz fotogén!

4100 elégedett ügyfél 8 év alatt

5,0

5 stars.png

157 vélemény alapján a Google-ön

google logo.png
5 stars.png
Gángó Éva045_web.jpg

Kellemesen töltött másfél órában volt részem, először léptem be ebbe a műterembe. A sminkelés profi volt, a fotózás kellemes, Balázsnak sikerült feloldania a kezdeti izgalmat,így a visszajelzések alapján a porté hiteles lett rólam :)

Gángó Éva

google logo.png
5 stars.png
Földi Miklós058PS2_web.jpg

Sokat fotóztak már. Így még soha. Azt az arcomat láttam végre viszont, ahogy mindig is akartam, hogy mások lássanak belőlem. Balázs fotói önbizalmat adnak, hogy ilyen jó is tudsz lenni. Köszönöm köszönöm.

Földi Miklós Dániel

5 stars.png
Vidó_Judit_059_web.jpg
google logo.png

Nincs egy jól begyakorolt mosolyom, nem tudok pózolni, Balázs mégis nagyon hamar ráérzett az igazi arcomra, és tudta mikor kell elkapni a pillanatot. A kezdeti zavarom egészen el is múlt a végére. A képeknek nagyon örülök, visszaadták az önbizalmamat!

Vidó Judit

google logo.png
5 stars.png
Karaba_Zoltán_181.jpg

Gyűlölöm, ha fényképeznek! Ennek megfelelően elég kedvetlenül és idegesen érkeztem a fotózásra. Körülbelül 5 perc kellett hozzá, hogy Balázs stílusa mellett feloldódjak és elkezdjem élvezni az egészet. 

Karaba Zoltán

3. Okkal kérjük meg a fotózás árát

Fotózásainkon a legmodernebb eszközöket használjuk és a legkiválóbb hazai szakemberekkel dolgozunk együtt, amelyek részünkről is komoly beruházást jelentenek a csúcsminőség elérésébe.

Hiszünk benne, hogy csak az a drága, ami nem éri meg az árát. Az általunk készített portréfotókkal hamarabb és nagyobb eséllyel jutsz el a kívánt céljaidhoz, legyen szó anyagi célokról (pl. egy új jól fizető állás vagy ideális ügyfelek szerzése) vagy akár magán célokról (pl. társkeresés).

Ha nem igazán számít neked az eredmény, csak egy olcsó portréfotózást szeretnél, akkor nem minket keresel. Ha viszont egy jó élményre vágysz, és hajlandó vagy befektetni a jövődbe, akkor örömmel segítünk az új fotóid elkészítésében!

rossz portré vs jó portré.jpg

KÉSZEN ÁLLSZ ÉLETED LEGJOBB KÉPEIRE?

bottom of page