top of page

MIVEL KÉSZÜLJ A FOTÓZÁSRA - KPMG

A FOTÓSAINK

Tóth Balázs portréfotós.jpg

Tóth Balázs Magyarország elsőszámú headshot fotósa, a világ 100 legjobbjának egyike. Több mint 2000 ember portréit készítette már el, többek közt olyan cégek vezetőiét, mint a Morgan Stanley, Wizz Air, Legrand, CBRE, HAYS.

Halasi Richárd portréfotós.jpg

Halasi Richárd 2020 óta erősíti a csapatunkat, több száz elégedett ügyféllel büszkélkedhet már ő is. Richi a portréfotózás fortélyait Balázstól tanulta, így az ő kamerája előtt is nagyon jó kezekben leszel.

" A célunk, hogy a céges portréfotózást a szükséges rossz helyett egy különleges élményként éljék meg a munkatársaitok.

Együtt elkészítjük életed legjobb fotóját, maximum 15 perc alatt. És erre garanciát vállalok személyesen."

TB-signature blk.png

A FOTÓZÁS HELYSZÍNE

A fotózás helyszíne a stúdiónk.

A stúdiónk címe: 1085 Budapest, József körút 65. (31-es kapucsnegő, 3. emelet)

PARKOLÁS

A József körúti bringasáv miatt sajnos nehézkes helyet találni a ház körül. Azt javasoljuk, hogy ha autóval érkezel, akkor a Corvin Plaza parkolójában tedd le az autód.

A FOTÓZÁS MENETE A KPMG MUNKATÁRSAINAK

A fotózás elején kiválasztjuk az általad hozott ruhákból, hogy melyeket fogjuk használni és nagyjából milyen sorrendben. Az ajánlott ruhadarabokról részletesebb leírást lejjebb találsz.

 

A fotózás időtartalma 20 perc per fő. A hölgyek részére ezt megelőzi egy kb. 30 perces smink. A KPMG guidebookja szerinti egész alakos képeket készítünkA fotózás különlegessége, hogy számítógépre készülnek a képek, így folyamatosan vissza tudjuk nézni őket közösen. A képeket visszanézve megbeszéljük, hogy melyek azok a beállítások, amelyek jól működnek számodra, és azok mentén folytatjuk a fotózást. A készült képekből Veled közösen helyben kiválasztjuk melyik képet szeretnéd, hogy retusáljuk.

Három féle beállítást kell készítsünk: 2 elegáns, és 1 lazább. Ilyen fotókra számíts:

A nyers képeket nem adjuk át semmilyen formában. Ha szeretnél még a céged által finanszírozottakon felül saját kontóra vásárolni a készülő képekből, akkor erre is van lehetőséged. Ezzel kapcsolatban a fotózás során tudunk egyeztetni.

A retusált képeket digitális formában, fájlmegosztó rendszeren keresztül küldjük ki, a fotózást követő 10 munkanapon belül. 

HOGY KÉSZÜLJ A FOTÓZÁSRA?

1. KIADÓS ALVÁS

A legfontosabb szabály, hogy a fotózás előtti napon próbáld meg rendesen kipihenni magad. Igen, tudjuk, hogy ez a legnehezebb feladat. :)

 

2. A RUHA

Olyan ruhákat válassz ki a fotózáshoz, amelyekben jól érzed magad.

FONTOS! A KPMG-s irányelvek alapján egész alakos képek fognak készülni, ezekből vágjuk majd ki az arcközeli fotókat is. Tehát boka felettig fogsz látszódni a képeken, ennek megfelelően öltözködj!

Ha van rá lehetőséged, akkor hozz magaddal többet is, aztán itt helyben közösen kiválogatjuk, hogy melyben fotózzunk.

Érdemes odafigyelni, hogy megfelelő méretű legyen a ruha. A szűk szabású, slim fit ruhák mutatnak a legjobban a képeken. Figyelj arra, hogy az ing vagy blúz nyakát teljesen begombolva max. 1 ujjnyi hely maradjon a nyakadnál.

 

Ajánlott ruhák

Nőknek: egyszínű blúz vagy topok, blézer + szoknya/nadrág vagy elegáns egyberuha

Férfiaknak: elegáns öltöny, világos egyszínű ing, nyakkendő

3. SMINK és FRIZURA

 

NŐK

A nők számára a megfelelő smink elengedhetetlen a minőségi portré képekhez. A KPMG Award fotózás résztvevői számára a sminket a stúdiónk profi sminkesei készítik, aminek az időtartama kb. 30 perc. A natúr hatású smink illik a legjobban az üzleti célú fotókhoz, de természetesen figyelembe vesszük. A legjobb, ha smink nélkül érkezel a fotózásra, de ha nem szeretnél análkül kimenni az utcára, az sem gond, majd helyben lemossuk.

 

Olyan frizurával gyere a fotózásra, mint amilyet a hétköznapok során is hordasz. A legjobb az, ha úgy ütemezed, hogy nem sokkal a fotózás előtt mész el a fodrászodhoz.

A fotózás során segítünk elrendezni a hajad, hogy a létező legelőnyösebben mutasson a frizurád is a képeken.

 

FÉRFIAK

A férfiak esetében nincs szükség sminkre, az apróbb bőrhibákat hamar ki lehet javítani az utómunka során.

ELŐZETES A TRÜKKJEINKBŐL

Ajánlom figyelmedbe a következő két rövid videónkat. Ezek a kis tippek és trükkök segítenek majd, hogy még előnyösebben nézz ki a készülő képeken! :)

Ne aggódj, nem kell ezeket előre begyakorolnod, a fotózáson segítünk majd beállítani téged az előnyös szögekbe!

A "gúnározás"

A "bradpittezés"

bottom of page