top of page

MIVEL KÉSZÜLJ A FOTÓZÁSRA

A FOTÓZÁS HELYSZÍNE

A fotózások a budapesti stúdiónkban zajlanak.

A címünk: 1085 Budapest, József körút 65. (31-es kapucsnegő, 3. emelet)

PARKOLÁS

A József körúti bringasáv miatt sajnos nehézkes helyet találni a ház körül, a kékkel jelölt útvonalon javasoljuk keresgélni. 

A Corvin Plaza parkolójában a P3 szinten mindg van üres hely, a legjobb, ha ott teszed le az autód, onnan pár per séta a stúdiónk.

Ha nem szeretnél cipekedni, akkor állj meg Csepreghy utca-József krt. sarkon (József krt. 63.), csörögj ránk telefonon, és az egyik kollégánk leszalad a ruháidért.

parkoló keresése TB Studio fotóstúdió budaest copy.jpg
TB Studio enteriőr 006.jpg

A FOTÓZÁS MENETE

Ha még nem láttad volna, akkor less bele ebbe a kis videóba, hogyan néznek ki az éles fotózások a stúdiónkban!

A fotózás elején kiválasztjuk az általad hozott ruhákból, hogy melyeket fogjuk használni és nagyjából milyen sorrendben. Az ajánlott ruhadarabokról részletesebb leírást lejjebb találsz.

 

Ezt követően a nők számára elkészítjük a sminket, amely nagyjából 45 perc. Natúr hatású sminket készítünk az üzleti célú portréinkhoz.  Balázs fotózásai során van lehetőség a sminkre építeni (erősebb szem vagy rúzs) a fotózás előrehaladtával.

 

Általában a hivatalosabb ruhadarabokkal szoktunk kezdeni, és azután váltunk a lazább, hétköznapibb kinézet felé. Nincs megszabva, hogy hányszor öltözhetsz át.

 

A fotózás különlegessége, hogy számítógépre készülnek a képek, így folyamatosan vissza tudjuk nézni őket közösen. A képeket visszanézve megbeszéljük, hogy melyek azok a beállítások, amelyek jól működnek számodra, és azok mentén folytatjuk a fotózást. Közben folyamatosan leválogatjuk a készülő képeket, így csak a legjobbakat tartjuk meg.

 

A fotózást követően ezt a válogatás galériát feltöltjük a honlapunkra egy nem publikus galériába. Megjelöljük, hogy ezeken belül szerintünk melyek a legkiemelkedőbbek. A feltöltött képekből tudsz aztán válogatni, hogy melyeket retusáljuk neked.

 

A nyers képeket nem adjuk át semmilyen formában. A leválogatott képeket a fotózást követő 6 hónapig megőrizzük, így később is van lehetőséged rendelni belőlük.

 

A retusált képeket digitális formában, fájlmegosztó rendszeren keresztül küldjük ki, a kiválasztást követő 8 munkanapon belül. Amennyiben ennél hamarabb van szükséged a képekre, akkor lehetőséged van 24 órán belüli SOS retusálási opció megvásárlására.

A retusált képeket nagy felbontásban, LinkedIn-re/facebookra és CV-be optimalizált formában is elkészítjük neked.

MIVEL ÉRDEMES KÉSZÜLNÖD

FIZETÉS

Lehetőséged van készpénzes, bankkártyás illetve átutalásos fizetésre is. Készpénzes és bankkártyás fizetés esetén a fotózás napján tudod rendezni az összeget. Átutalással a 11773023-00108768-as számlaszámra (Tóth Balázs, OTP) tudod utalni a pénzt. Utalásos fizetés esetén a képeket az összeg beérkezése előtt nem adjuk át semmilyen formában. A számlát a fotózás napján állítjuk ki.

A retusált képek árát hasonlóképp helyben készépénzzel és bankkártyával, vagy utólag átutalással tudod rendezni.

ELŐZETES A TRÜKKJEINKBŐL

Ajánljuk a figyelmedbe a következő két rövid videónkat. Ezek a kis tippek és trükkök segítenek majd, hogy még előnyösebben nézz ki a készülő képeken! Ne aggódj, nem kell semmit előre megtanulnod ezekből, csak ráhangolódásként nézd meg őket! :)

A "gúnározás"

A "bradpittezés"

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

Ha esetleg valami nem világos még számodra a fotózás kapcsán, akkor keress minket bátran, örömmel válaszolunk!

ELÉRHETŐSÉGEINK

+36 30 501 1336

hello@tbstudio.hu

bottom of page