A 4 “sikertaszító” önéletrajz fotó típus

BLOG

A 4 “sikertaszító” önéletrajz fotó típus

May 23, 2019

 

 

Az anyagi függetlenséged, az önbecsülésed, és a jövőd áll vagy bukik azon, mit üzensz magadról. Önéletrajz buktatók röviden - egy fotóstól.

 

 

 

Az első benyomás 0,1 másodperc kialakul binárisan. Szimpatikus, vagy nem? Az arckifejezés, a mimika, a körülmények. Korábbi cikkemben már írtam arról, miért nem kapod meg álmaid állását.

 

Remélhetőleg mostanra realizáltad te is, hogy a siker érdekében kellene készíttetned magadról egy új portré fotót az önéletrajzodhoz és a LinkedIn profilodra.

 

Tudom, hogy nyűgnek érzed, és minél gyorsabban túl akarnál esni ezen a fotó kérdésen.Most megmutatom, hogy melyek a leghátborzongatóbb (legHRborzongatóbb:) ) megoldások, amikkel elő szoktatok rukkolni!

 

 

1, Selfie

 

 

Először mindenki magát akarja lefotózni. Előlapi kamera, ablak előtti művelet titokban, amíg senki nem látja. Ez az a kép, amivel a legjobb az lenne, ha így is maradna: titokban..

 

2, “Pár-rom” kép

 

 

Aztán megpróbálja a párod. Készül rólad 500 kép mobillal, de vállalhatatlan lett, ráadásul össze is vesztek... Sokan itt megállnak, belenyugszanak, hogy róluk nem lehet előnyös képet készíteni. De a karrier tanácsadó biztosan nem fog érte megdicsérni…

 

3, Aluljáró fotó

 

 

 

 

Beülsz egy metró megállóban található fényképező dobozba? Most komolyan, mégis mit vársz tőle?! Nincs helyed, a fények szétégetik az arcod, sietni kell, mert közben bámulnak az emberek be oldalról. Feszült lesz rajta az egész tested, és az arcod. Jó esély van rá, hogy a képeket már haza sem viszed. (Amúgy ez a jó döntés).

 

4, Igazolványkép készítő “fotós”

 

 

 

 

Mielőtt elmész hozzá, nézd meg, hány igazolványkép előnyös rólad. Az emberek legféltettebb titka a naplója után az igazolványképe. Ezzel is így lesz.

 

Konklúzió

 

Most picit gondold végig, hogy fordított helyzetben, te rá mernél-e bízni egy cég működését egy olyan emberre, aki nem mutat elég elkötelezettséget a saját imázsát illetően sem? Szakértő vagy, profi vagy, ez nem kétség, de az online megjelenésed nem ezt tükrözi!

 

 

 

Ne bizonygass, bizonyíts, ne hitegess, légy hiteles!

 

Az első lépcső egy profi fénykép.

 

 

 

Nézd meg az ajánlataimat és turbózzuk fel az önéletrajzod!

Please reload

Legutóbbi bejegyzések
Please reload

Kulcsszó alapján
Please reload