top of page

Így tűnj ki akár 200 önéletrajz közül is!


Van olyan állásajánlat, amire 100, 200 önéletrajz érkezik. Az első, amit megnéznek az a rólad készült fotó lesz.

Ez ellen lehet lázadni, lehet igazságtalannak titulálni, de a világ így működik.

palotás gábor előtte utána

Te melyiküket vennéd fel szívesebben egy középvezetői pozícióba?

El kell fogadnunk valamit: szimpátia alapján döntünk. Gondolj csak bele, te hány döntést hozol meg az életedben valamiféle benyomás alapján. Így hozunk életreszóló döntéseket, vagy csak ez alapján vásárolunk meg egy terméket a boltban.

Az első benyomás 0,1 másodperc alatt kialakul binárisan. Szimpatikus, vagy nem? Az arckifejezés, a mimika, a körülmények.

Nem a fotó ad el teljesen, de rengeteget segít.

Magyarországon ugyan minőségi munkaerőhiány van, de a jó pozíciókra még mindig jelentős a túljelentkezés.

Ezt te is érzed, és legbelül már el is fogadtad.

Már kiválasztottál egy zsíros állást? Jelentkeztél is? Megtette másik 20, 50, vagy akár több száz ember. Kerülj a felső 1%-ba egy olyan képpel, ami gyorsítósávként segít téged a többi olyan lusta ember elé, akik nem vették a fáradtságot, hogy magukba invesztáljanak!

Balázs, ez megéri? - kérdezed. Számoljunk picit.

Ha eljössz hozzám egy “Career Booster” fotózásra, ahol az a cél, hogy prémium önéletrajz fényképet készítsünk, az alapcsomag 39.000 Forint. Nem az a drága, ami sokba kerül, hanem ami nem éri meg. Ha felvesznek, és csak 350.000 Ft-os fizetést kapsz (bele nem számítva a prémiumokat, juttatásokat, cafetériát, stb.) az olyan, mintha minden munkanap 156 forintot fektetnél magadba. Egy kávéra nem sajnálnád… Vagy ha csak havonta ennyivel többet keresel, utána minden hónapban 39.000 Forint többlet évi 468.000 többletet jelent!

A számítás kristálytiszta, a garanciám kockázatmentes.

Most te jössz!


BLOG

bottom of page