árak | Tóth Balázs Fotóstúdió

ÁRAK

Olyan képeket készítünk rólad, amelyeken önmagadnak is tetszeni fogsz.

Ezt személyesen garantálom.

2000+ elégedett ügyfél 5 év alatt.

5,0

73 vélemény alapján a Google-ön

Kellemesen töltött másfél órában volt részem, először léptem be ebbe a műterembe. A sminkelés profi volt, a fotózás kellemes, Balázsnak sikerült feloldania a kezdeti izgalmat,így a visszajelzések alapján a porté hiteles lett rólam :)

Gángó Éva

2019. aug.

Sokat fotóztak már. Így még soha. Azt az arcomat láttam végre viszont, ahogy mindig is akartam, hogy mások lássanak belőlem. Balázs fotói önbizalmat adnak, hogy ilyen jó is tudsz lenni. Köszönöm köszönöm.

Földi Miklós Dániel

2019. szept.

Nincs egy jól begyakorolt mosolyom, nem tudok pózolni, Balázs mégis nagyon hamar ráérzett az igazi arcomra, és tudta mikor kell elkapni a pillanatot. A kezdeti zavarom egészen el is múlt a végére. A képeknek nagyon örülök, visszaadták az önbizalmamat!

Vidó Judit

2018. nov.

Gyűlölöm, ha fényképeznek! Ennek megfelelően elég kedvetlenül és idegesen érkeztem a fotózásra. Körülbelül 5 perc kellett hozzá, hogy Balázs stílusa mellett feloldódjak és elkezdjem élvezni az egészet. 

Karaba Zoltán

2019. ápr.

PORTRÉFOTÓZÁS CSOMAGÁRAK

2019-es árainkon még ennyi ideig tudsz időpontot foglalni:

 

LEGNÉPSZERŰBB!

Nem tudod, hogy melyiket válaszd?

Szívesen segítünk megtalálni a legtalálóbb csomagot!

Keress minket a +36 1 440 1977-es telefonszámon, vagy írj emailt az info@tb-photo.hu címünkre!

CSOMAGÁRAK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

LEGNÉPSZERŰBB!

Segítség a ruha választásban

Pózok megmutatása

 

Ruha és haj igazítás

Fotózás hossza

 

Átöltözési lehetőségek száma kb.

Egész- és félalakos fotók

Retusált képek száma a csomagban

Nagyfelbontású retusált képek 

 

A készült fotók megőrzése korlátlan ideig

100% elégedettségi garancia

Csomagár

Csomagár feb.15-ig

Profi smink hölgyeknek

(szolgáltatás része, nem opcionális)

CAREER

BOOSTER

  ✓  

  ✓  

  ✓  

30 perc

 

1

  X  

1 db

  X  

  X  

  ✓  

49.000 Ft

39.000 Ft

+ 7.900 Ft

PREMIUM HEASHOT

  ✓  

  ✓  

  ✓  

 

1 óra

 

4

  X  

4 db

  ✓  

  ✓  

  ✓  

89.000 Ft

69.000 Ft

+ 9.900 Ft

PORTRAIT

PRO

  ✓  

  ✓  

  ✓  

2 óra

 

5+

  ✓  

6 db

  ✓  

  ✓  

  ✓  

129.000 Ft

99.000 Ft

+ 11.900 Ft

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Szeretnéd szeretteidet megajándékozni egy különleges fotózási élménnyel? Ennél szebb ajándékot el sem tudunk képzelni! :)

 

 

FOTÓZÁS RÉSZLETEI

HELYSZÍN

A portréfotózásainkat a budapesti stúdiónkban tartjuk. A stúdió címe: 1085 Budapest, József körút 65.

A felszerelésünk teljesen mobil, így külső helyszínen is tudunk fotózást vállalni. Külső helyszíni fotózás esetén kérj személyre szabott árajánlatot!

A FOTÓZÁS FOLYAMATA

A csomagoknál feltüntetett fotózási idő azt a nettó időt jelenti, amit a kamerám előtt fogsz tölteni. Természetesen nem kötelező kihasználni a teljes időtartamot, a legtöbb esetben sokkal hamarabb végezni szoktunk. A fotózási idő alatt tetszőleges alkalommal öltözhetsz át, nincs erre vonatkozó megkötésünk. Mint ahogy azt sem szabjuk meg, hogy hányféle beállítás fog készülni az egyes csomagokban. Értelem szerűen minél nagyobb csomagot választasz, annál több időnk van kikísérletezni a különböző összeállításokat. Szeretek kipróbálni többféle tónusú hátteret, legalább 1 váltás a legkisebb csomagba is belefér. Emellett az arckifejezésekkel is szeretek játszani, így számíthatsz arra, hogy lesz több verziód, amiből majd ki tudod választani a célodnak leginkább megfelelőt.

Közvetlenül egy számítógépre fotózom, ami azt jelenti, hogy azonnal vissza tudjuk nézni a képeket egy nagy 27 colos monitoron. A fotózási folyamat része, hogy időközönként megállunk és sorozatonként együtt átnézzük a készült képeket, és aztán folytatjuk tovább. A visszanézés során rögtön előválogatjuk is a képeket, így csak a legjobbakkal dolgozunk tovább. A fotózás végére elég jó rálátásod lesz arra, hogyan fognak kinézni a végső képek.

A fotózás után pár órával a kiválogatott nyers képeket logózva feltöltjük a weboldalunkra egy nem publikus galériába. Ebből a galériából tudod majd kiválasztani azokat a fotókat, amiket szeretnéd, hogy retusáljunk neked. Ezt a galériát másnak is meg tudod majd mutatni, viszont letölteni nem tudod innen a képeket.

RETUSÁLÁS ÉS A KÉPEK ÁTADÁSA

Miután kiválasztottad, hogy mely képeket szeretnéd retusáltatni velünk, elkezdjük házon belül feldolgozni őket. Elég sok munkánk van szerencsére, ezért a retusálási folyamat általában 8 munkanapot vesz igénybe. Az utómunka során a fő célunk, hogy minél természetesebb hatású maradjon a kép. Ehhez magas szintű, ún. high-end retusálási technikákat használunk, ezért is tart ennyi ideig. Ha ennél rövidebb határidőre van szükséged a kész képekre, akkor kérlek jelezd felénk előre, és találunk rá megoldást!

A kész képeket digitális formában adjuk (jpeg) át egy fájlküldő rendszeren, a Wetransferen keresztül. A végső képeket elkészítjük nagy felbontásban, amiből nagyméretben lehet nyomtatni, illetve webre optimalizált kisebb méretben is. Arra is van lehetőség, hogy 16 bites tiff formában is elküldjük a képeket, ha igényed van rá (1 kép: 200 MB!).

Nyers képeket semmilyen formában nem áll módunkban átadni. Fontosnak találjuk, hogy minden munka, ami a mi kezünk alól jön ki, az a létező legjobb minőségű legyen, ez ugyanis a védjegyünk. A raw fájlokat megőrizzük 1 évig, így később is van lehetőséged rendelni belőlük.

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Minden fotózásunkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ennek részleteit itt találod.

RUHÁZAT

Kérjük, hogy a fotózásra a saját ruháidból hozz el párat. Minél többet hozol, annál könnyebb dolgunk van összeállítanunk a számodra legjobb ruhaszetteket. Az a fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban, és a képeken is makulátlan legyen az összhatás. A fotózásra javasolt ruhákhoz itt találsz további tippeket.

SMINK

A hölgyek számára biztosítunk a stúdióban profi sminkest. Csakis a legkiválóbb hazai sminkesekkel dolgozunk, akik tudják, hogy milyen egy letisztult üzleti smink, és hogy mi néz ki jól a fényekben. Általában egy natúr kinézettel kezdünk, és a nagyobb csomagok esetén van időnk ráerősíteni itt-ott a sminkre.

Férfiak számára nincs szükség sminkesre. A kisebb bőrhibákat utómunkával javítjuk.

FRIZURA

Arra kérünk, hogy olyan frizurával gyere a fotózásra, mint amit a hétköznapok során is hordasz. Érdemes lehet a fotózás előtt pár nappal egyeztetned a fodrászodhoz is időpontot.

A hölgyek részére a sminkes tud segíteni a haj minimális formázásában, illetve én is segítek eligazítani a tincseket a kamerám előtt.

 

FÉRFIAK ARCSZŐRZETE

Ha borostát hordasz, de szeretnél sima arcú képeket is, akkor van lehetőséged arra, hogy megborotválkozz a stúdióban (kivéve Career Booster csomag).

FIZETÉS MENETE

Az oldalon található árak nettó árak. A szolgáltatás magánszemélyek részére alanyi ÁFA mentes. A fotózásról a számlát a fotózás napján állítjuk ki, és emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek:

         1. Készpénzzel a fotózás napján

2. Átutalással erre a bankszámla számra: 11773023-00108768-00000000 (Tóth Balázs, OTP Bank).

A retusált képeket kizárólag a teljes összeg beérkezése után küldjük ki a részedre emailben.

FELHASZNÁLÁSI JOGDÍJ

A fotók szerzői joga a fotóst illeti meg, ezt átruházni nem lehet. A retusált képek tartalmazzák a képek saját célra történő felhasználási jogdíját. Ez azt jelenti, hogy a saját magad és a saját vállalkozásod népszerűsítése érdekében korlátlanul használhatod a képeket. Egyéb esetben kérlek kérj egyedi ajánlatot a felhasználó jogi személy, felhasználási cél és hely megadásával.

EGYEDI AJÁNLAT

Nem találod a neked való csomagot? Van valami különleges kérésed? Szeretnél helyszíni kiszállást kérni? Örömmel segítünk neked! Üzend meg, hogy mit szeretnél és összerakunk neked egy egyedi ajánlatot!